четвер, 21 червня 2012 16:50

На "мовний" закон треба 50 мільярдів гривень - "бютівець"

На "мовний" закон треба 50 мільярдів гривень - "бютівець"
Андрій Шкіль обіцяє зробити усе можливе, щоб закон про мови не прийняли. Фото: obozrevatel.com

Опозиційний депутат Андрій Шкіль стверджує, що нещодавно ухвалений в першому читанні закон про мови не можна автоматично увести в дію.

Про це він заявив на прес-конференції у Черкасах.

"Ми зробимо все, щоб його не прийняли. Зрештою, навіть у разі ухвалення він працювати не буде. Щоб зробити новий закон повноцінним треба щонайменше 50 мільярдів гривень. Причому одноразово. Зрештою, ще є і Конституція, де чорним по білому написано, що державна мова – українська. А всі ці поправки прямо суперечать Конституції. Це знає і Колесніченко. Тому почалися розмови про зміни й правки до тексту Конституції. Однак, думаю, що вони так і залишаться розмовами", - акцентував політик.

Разом із тим Андрій Шкіль заперечує чутки про можливе невдоволення деяких "бютівців" приєднанням до опозиції Анатолія Гриценка.

"Якщо хтось незадоволений Гриценком особисто – це одне. Переносити це незадоволення в політичну площину не варто. Треба бути готовим посунутися. Я впевнений, що серед опозиціонерів готові посунутися всі. Неготові вже давно покинули наші лави й пішли на смачніші хліби", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «На "мовний" закон треба 50 мільярдів гривень - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути