середа, 10 квітня 2013 23:34

На мітингу в Рівному Яценюк закликав всіх їхати до Києва, щоб скласти план дій

На мітингу в Рівному Яценюк закликав всіх їхати до Києва, щоб скласти план дій
Фото: ogo.ua

"Почав створюватися дух національного відродження. Люди почали знати, що вони гідні громадяни цієї країни. Почала відроджуватись наша людська гідність. От що таке акція "Вставай, Україно!", - заявив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк на мітингу в рамках загальнонаціональної акції "Вставай, Україно!" в середу, 10 квітня, в Рівному, передає УНН з посиланням на прес-службу "Батьківщини".

Арсеній Яценюк наголосив, що зараз опозиція бореться, щоб у Києві були призначені вибори мера та міської ради: "Начебто Київ далеко від Рівного і це може не обходити рівнян. Але якщо не буде виборів мера Києва, Янукович так само може скасувати вибори президента, вибори до парламенту, Янукович так само може скасувати вибори у Рівному, і в сусідньому Луцьку, у Франківську, Львові - і оголосити себе вічним "царем". А він про це мріє".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До порядку денного ВР внесли питання про декриміналізацію Тимошенко та вибори в Києві - Яценюк

За його словами, завдання опозиції – відставка президента Януковича:

"Цей президент не має права називатися президентом України. Для нас важливий загальнонаціональний рух. Можуть бути дострокові вибори, можуть бути строкові, але він боїться виборів. Він вже сьогодні думає, як поміняти Конституцію і обиратися у Верховній Раді, яку він купить за гроші. Він також хоче прийняти закон про вибори в один тур і думає, що таким чином зможе продовжити своє правління", - наголосив Арсеній Яценюк.

"Так країною керувати не можна. І ми хочемо протиставити цьому режиму нашу єдність - "Батьківщини", "Свободи" й "Удару". Ми залежимо від кожного з вас. Так творились великі держави - коли народ цього хотів, коли хотіли цього мільйони. Так ми створимо нашу українську державу. Так ми покажемо, що Україна буде членом ЄС, що ми маємо право на набагато краще майбутнє. Це наша спільна боротьба", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моральна вага одного Луценка більша за всіх трьох лідерів опозиції - Безсмертний

Арсеній Яценюк закликав усіх присутніх на мітингу приїхати до Києва на всеукраїнську акцію "Вставай, Україно!":

"Там ми з вами будемо приймати рішення, який наш подальший план дій, як кожен із нас буде писати нову сторінку України".

"Україна встане і покаже, хто в українській хаті господар", - сказав Арсеній Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «На мітингу в Рівному Яценюк закликав всіх їхати до Києва, щоб скласти план дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути