вівторок, 14 листопада 2006 15:47

На місце Павленка можуть призначити "регіонала" Хомутинніка

Комуністична партія ймовірно запропонує на посаду Міністра охорони здоров"я Михайла Лободу у разі звільнення нинішнього керівника міністерства Юрія Поляченка. Про це повідомило джерело у Верховній Раді.

За його словами, раніше Лобода обіймав посаду заступника міністра охорони здоров"я Миколи Поліщука в уряді Юлії Тимошенко. За словами джерела, - це людина, несхильна до реформування медичної галузі, "це буде повний штиль".

Також, за словами джерела, на цю посаду претендують соціалісти, які можуть висунути нинішнього заступника міністра охорони здоров"я Поляченка – Юрія Гайдаєва. Його серед ймовірних кандидатів на свою посаду називав сам Поляченко.

Крім цього, за деякою інформацією, на цю ж посаду може бути висунутий нинішній ректор медичного університету імені Богомольця Віталій Москаленко.

Джерела в Партії регіонів говорять, що найбільш вірогідним претендентом на місце Павленка є Віталій Хомутиннік. У свою чергу сам Хомутиннік, коментуючи своє ймовірне призначення на посаду, зазначив, що готовий її посісти в разі відповідного рішення його політичної сили.

- Якщо партія скаже: "Треба", то я готовий, - сказав він.

У минулому скликанні Верховної Ради Хомутиннік був наймолодшим депутатом, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «На місце Павленка можуть призначити "регіонала" Хомутинніка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути