четвер, 01 грудня 2011 17:48

На Майдані закликають об'єднатися і влаштувати революцію

На Майдані закликають об'єднатися і влаштувати революцію

О 5 годині на Майдані Незалежності розпочався мітинг, присвячений референдуму 1 грудня 1991 року, який затвердив Акт проголошення незалежності. Наразі близько 100 людей стоять біля Головпоштампу.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

До мітингувальників долучилися представники Радикальної партії Ляшка.

Протестувальники тримають плакати "Геть Партію регіонів — геть партія ембріонів. Дурилки картонные, досить дурити народ!".

Перед мітингувальниками виступають усі бажаючі.

Історик, філософ та журналіст Станіслав Овчаренко у своєму виступі наголосив: "Спосіб голодування вичерпав себе як вид боротьби. Ми маємо тоталітарний режим, де немає розподілення влади і від вибору нічого не залежить, голодування — це не вихід. Бо вони скажуть: "Голодуєте? То здихайте!". Ми повинні забути, що ми чорнобильці, афганці чи підприємці. Ми — громадяни України. У нас є спільний ворог. Єднаймося".

Також перед мітингувальниками виступив представник профспілкової організації захисту підприємців м.Чернівці, підприємець Микола Сологор: "Вони давлять на нас податками, добровільно-примусовими соцвнесками, але куди діваються ці гроші? Вони не доходять до адресата. Скільки можна! Револяція або громадянська війна — третього не дано!".

Неподалік проведення мітингу на Хрещатику стоїть 5 автобусів з "Беркутом", міліцейський УАЗ, з прикріпленою до багажника відеокамерою, та автозак. Міліція проведенню акції не заважає, оскільки у мітингувальників є заява на її проведення.

Люди продовжують підходити. Кількість мітингувальників зростає.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані закликають об'єднатися і влаштувати революцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути