Ексклюзиви
пʼятниця, 28 червня 2013 18:22

На Майдані Незалежності відбулося наймасовіше читання Конституції
5

Фото: Фото: прес-служба «Молодих регіонів»

28 червня 2013 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" провела святкову акцію до Дня Конституції, повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

Більше 500 представників молодіжних громадських організацій взяли участь у святковому флешмобі з найбільшим прапором України. У програмі заходу також було наймасовіше читання статей Конституції України. Українці охоче брали участь у флешмобі, радувало те, що серед учасників була величезна кількість молоді. На запитання, що для них означає цей день – День Конституції – молоді люди відповідали, що це свято патріотизму та свободи.

Також на Майдані Незалежності тривав інтелектуальний інтерактив від "Молодих регіонів", де була велика кількість ребусів, загадок і кросвордів, а за правильну відповідь одним з призів була Конституція України. Учасники були приємно вражені подарунком та зазначали, що свідомий громадянин має не лише знати Конституцію, але і мати її вдома як настільну книгу.

Організатор акції Андрій Кучер зазначив, що це було дійсно свято справжніх українців, люди охоче брали участь у читанні Основного Закону та конкурсах, у всіх був піднесений і святковий настрій. "Такого роду акції виховують у молоді повагу до Конституції, почуття приналежності до значущої події, орієнтацію на справжні демократичні цінності", – наголосив Андрій Кучер.

Голова ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Андрій Пінчук, користуючись нагодою, ще раз привітав українців зі святом. "Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність і стало найважливішим кроком у забезпеченні прав і свобод людини та громадянина, сприяло підвищенню міжнародного авторитету України. Тому з Днем Конституції вас, шановні українці!".

Зараз ви читаєте новину «На Майдані Незалежності відбулося наймасовіше читання Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути