четвер, 27 жовтня 2011 17:24

На Львівщині до влади повертаються "есдеки"

На Львівщині до влади повертаються "есдеки"

Люди з грошима у бідній країні завжди будуть при владі.

Про це сказав львівський політолог Віктор Шевчук, коментуючи повернення до влади людей із колишньої команди "есдеків".

Нещодавно Управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області очолив скандальний Мирослав Хом'як. У 2004-2005 роках він очолював Львівську обласну податкову. Прославився криміналом, що був пов'язаним із фіктивними підприємствами, які відмивали ПДВ. Цією справою займалася СБУ, справа "заглохла".

"Добре пам'ятають, хто чим дихає, лише люди, які мають патріотичний стержень. А збідовані, ті, які на утриманні держави чи тої жінки, що в Італії працює, не будуть пам'ятати", - додав Шевчук.

Окрім Хом'яка, у команду СДПУ(о) на Львівщині входив також Ігор Шурма, який тепер є заступником голови Харківської облдержадміністрації, та тодішній начальник Львівської митниці Тарас Козак. Сьогодні останній обраний депутатом Львівської обласної ради від Жовківщини. Спонсорує місцевий спорт, роздає іменні допомоги, дає гроші на організовані поїздки селян у святі місця.

"Людям треба, щоби було куди вийти і показати нові чоботи. А в селі куди вийдеш, крім церкви? Тому збудував церкву - і село твоє! Хто пам'ятає, що преса писала про Козака років п'ять тому? Він, як розщедриться, може пройти і у Верховну Раду. Патріотична Жовківщина підтримає Козака", - вважає Шевчук.

"А я би такій людині ще й порекомендував на три-чотири служби в тому селі, де церкву збудував, піти особисто. При чому останніх 300 метрів до церкви не в машині їхати, а пішки іти. Ще якесь яблучко по дорозі підняти, вишеньку на вулиці зірвати, щоб люди бачили, що це - свій чоловік. Покладе усіх патріотів на лопатки одним махом", - відзначив політолог.

Слід зазначити, що партія СДПУ(о) асоціювалася з Віктором Медведчуком, іменем якого називали цілий режим часів президента Леоніда Кучми Із приходом "помаранчевих" "есдеки" лишилися без влади та високих посад.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині до влади повертаються "есдеки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути