Ексклюзиви
неділя, 31 жовтня 2010 09:44

На Луганщині надрукували тисячі "зайвих" бюлетенів

На Луганщині надрукували тисячі "зайвих" бюлетенів

У місті Алчевськ Луганської області було виявлено 6 тисяч бюлетенів для голосування на місцевих виборах.

За інформацією "Опори", бюлетені були виявлені на типографії ПП "Печатный дом "Мега-принт" і вони були надруковані на замовлення територіальної виборчої комісії міста Стаханів.

"Усі бюлетені були призначені для виборів міського голови міста Стаханів. Місцева ТВК замовила 83 тисячі бюлетенів, однак під час візиту членів Стаханівської міської ТВК на підприємство, було виявлено, що кількість надрукованих бюлетенів становить 89 тисяч", - йдеться у повідомленні.

"Власник типографії Сергій Бондаренко давав суперечливі пояснення ситуації. Спочатку він розповідав представникам комісії та міліції, що ТВК замовила саме стільки бюлетенів, але при цьому не надавав підтверджуючих документів", - зазначили в організації.

Водночас, пізніше він заявив, що друк зайвих бюлетенів - це просто помилка.

"Директор відмовився спалювати "зайві" екземпляри. Утилізували бюлетені тільки після того, як приїхали представники правоохоронних органів", - зазначили в організації.

У свою чергу, член Стаханівської ТВК Володимир Жидков зазначив, що "разом з бюлетенями була знищена прес-форма, однак не була знищена спеціальна плівка для виготовлення. Маючи її, виготовити бюлетені можна за 2 години".

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині надрукували тисячі "зайвих" бюлетенів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути