субота, 03 березня 2012 19:31

На Київщині людям заборонили масово збиратись

Київським окружним адміністративним судом було заборонено проведення мирної акції "Брехня за ваші гроші", яка мала відбутися 4 березня о 12:00 на Майдані Свободи у Броварах (Київська обл.).

Своїм рішенням №97 від 01.03.2012 виконавчий комітет вирішив заборонити проведення акції протесту та доручити юридичному відділу звернутися до суду з позовом про обмеження права на вільне зібрання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Броварах жорстоко побили опозиційного депутата: струс мозку, переломи

Організатори акції зазначають, що окремої уваги заслуговує ще один документ, який було надано позивачем: лист начальника Броварського МВ ГУ МВС України у Київській області Семікопа С.М. від 02.03.2012.

Полковник міліції Семікоп повідомляє, що у Броварах склалася складна оперативна обстановка, тому він просить розглянути питання щодо заборони проведення 4 березня в центральній частині будь-яких масових заходів, оскільки це може призвести до "дестабілізації громадського порядку та громадської безпеки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Броварах "регіонал" приватизував парк: люди виступили з протестом

Організатори акції "Брехня за ваші гроші" також повідомили, що акція не відміняється попри заборону суду.

Вони наголошують, що відбудеться мирна театралізована акція, котра має на меті привернути увагу влади до постійної брехні та політичної заангажованості міських комунальних ЗМІ, яка "броварчанам вже просто остогидла і втомила".

Зараз ви читаєте новину «На Київщині людям заборонили масово збиратись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути