четвер, 25 жовтня 2012 19:10

На київському окрузі знайшли 8 тисяч заяв з проханням голосувати вдома через ГРВІ

У Києві у 211-му виборчому окрузі виявлено близько 8 тисяч заяв, в яких виборці від свого імені начебто просять надати їм дозвіл голосувати удома через захворювання. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-службу "Батьківщини".

"Таких заяв в районі вже біля 8 тисяч, у всіх один діагноз – ГРВІ. Більшість заяв написана однією рукою", - повідомляють в партії.

"Явним фактом фальсифікацій стали додані до заяв довідки з неіснуючої вже більше як 10 років філії поліклініки Голосіївського району. Довідки завізовані штампом "філія поліклініки Московського району по вул.Заболотного, 48А", - розповіли в "Батьківщині".

Водночас, в редакцію видання звернувся чоловік, який заявляє про таку ж схему.

За його словами, від його імені була написана заява в дільничну виборчу комісію з проханням забезпечити йому голосування вдома. Крім того він з'ясував, що до заяви була додана підроблена медична довідка.

"Я не писав ніяку заяву, я не хворий і не потребую голосування на дому - я в нормальному стані, щоб піти на виборчу дільницю", - розповів співрозмовник видання.

В опозиції ці дії називаю провокацією з боку Партії регіонів.

Як відомо, у 211-му окрузі від влади балотується Ігор Лисов.

Зараз ви читаєте новину «На київському окрузі знайшли 8 тисяч заяв з проханням голосувати вдома через ГРВІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути