понеділок, 24 січня 2011 08:54

На Харківщині відбулось об'єднання опозиції

На Харківщині відбулось об'єднання опозиції

Опозиційні патріотичні партії Харківщини підписали декларацію про створення постійно діючої координаційної ради опозиції "з метою захисту суспільних і державних інтересів" в області.

Як повідомила прес-служба Народного Руху України, у декларації наголошується, що протягом 2010 - початку 2011 року "узурпована однією партією влада рухається в зворотному напрямку від правової держави, від свободи слова, вільного економічного розвитку та забезпечення духовних і культурних потреб громадян".

За словами активістів, опозиційні політичні партії "єдині в розумінні того, що незалежна, сильна економічно і соборна Україна є найвищою цінністю", а вільна політична конкуренція - це "єдиний шлях до формування якісної і професійної влади".

Декларацію підписали голови обласних організацій партії Народний Рух України, ВО "Батьківщина", партії "Громадянська позиція", партії "За Україну!", партії "Народна самооборона", партії "Реформи і порядок" та Української народної партії.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що "Фронт змін", Європейська партія України, а також партії "Громадянська позиція" та УРП "Собор" ведуть перемовини про об'єднання. В той же час представники партій, підтверджуючи факт консультацій, заявляли, що про результати говорити передчасно.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині відбулось об'єднання опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути