Ексклюзиви
середа, 27 квітня 2011 12:16

На Харківщині місцевий олігарх із автомату розстріляв рибалок

На Харківщині місцевий олігарх із автомату розстріляв рибалок

У Чугуївському районі Харківської області в суботу, 23 квітня, стався інцидент із застосуванням вогнепальної зброї - член виконкому Чугуївської міськради відкрив стрілянину з "Калашникова" по рибалці.

Як розповів потерпілий Віталій Денисов, він з хрещеником пішов на ставок порибалити. У водойми не було ніяких обмежувальних знаків або інформації про те, що це приватна територія.

Незабаром до рибалок під'їхала машина, з якої вискочив Олександр Семенюта, місцевий бізнесмен і за сумісництвом член виконкому Чугуївської міськради. За словами Денисова, бізнесмен без попередження відкрив стрілянину з АКМ в повітря і під ноги рибалці, Віталій Денисов почав задкувати і впав у воду.

Потерпілий відразу ж написав заяву про те, що трапилося в міліцію. Правоохоронці прибули на місце злочину, провели слідчі дії. На місці події були знайдені гільзи.

Як стало відомо, Олександр Семенюта є власником мережі супермаркетів "ДАРС". Крім того, він - член виконкому Чугуївської міської ради.

Хоча міліція і виїжджала на місце інциденту, цей випадок у зведеннях не значиться. Крім того, стверджують джерела, знайомі з ситуацією, в захист свого висуванця і спонсора у вирішенні особистих проблем включилася керівник міського осередку Партії регіонів і за сумісництвом міський голова Галина Мінаєва.

Як відомо, кілька озброєних рушницями чоловіків у присутності екс-глави Заставнінской райдержадміністрації Михайла Бойчука жорстоко побили місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків "Блакитна нива".

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині місцевий олігарх із автомату розстріляв рибалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути