Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2021 17:09

На Герман звернулися до СБУ

На Герман звернулися до СБУ
Герман з'являється на телеканалах, пов'язаних з Медведчуком.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулася до СБУ щодо висловлювань колишньої "регіоналки" і соратниці Януковича Ганни Герман.

У прямому ефірі телеканалу ZIK, який пов'язують з кумом президента РФ Путіна Віктором Медведчуком, Герман заперечила факт зовнішньої агресії проти України, назвавши його несправжнім.

"А також закликавши Збройні сили України боротися проти справжнього ворога – внутрішнього тероризму. Цей заклик може бути розцінено невизначеним колом глядачів телеканалу, як заклик до національного збройного протистояння за участю чи за підтримки Збройних сил України та допустимість застосування насильства як такого. Також Ганна Герман закликала об'єднатись фактично проти осіб, які брали участь в Революції гідності, які, на її думку, зробили державний переворот", - повідомив член Нацради Максим Онопрієнко, пише "Укрінформ"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали маніпуляції мураєвського телеканалу про Іловайський котел

Такі висловлювання з явними ознаками розпалювання національної ворожнечі можуть бути розцінені, як заклик до насильства і національного протистояння, що ставить під загрозу нацбезпеку, зауважив Онопрієнко.

"Тому Національна рада в інтересах захисту національного інформаційного простору, а також національної безпеки звертається до Служби безпеки України для вжиття відповідних заходів", - повідомив член Нацради.

Колишня речниця утікача Януковича Ганна Герман публічно закликала вшанувати пам'ять ліквідованих бойовиків Л/ДНР. А Революцію гідності назвала "державним переворотом".

Зараз ви читаєте новину «На Герман звернулися до СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути