Ексклюзиви
вівторок, 03 січня 2023 01:59

Спецтема: Війна Росії проти України

На фронт за борги: в РФ придумали ще одну схему поповнення армії
2

У Росії винайшли ще одну схему вручення повісток для поповнення лав своєї нещадно побитої в Україні армії. Тепер їх почнуть вручати боржникам у банківських відділеннях.

При цьому розпорядження про вручення повісток у відділеннях банків є офіційним, його підписала глава російського Центробанку Ельвіра Набіулліна, повідомляє розвідувальне співтовариство InformNapalm в Telegram.

За даними розслідувачів, схема вручення повісток у відділеннях банків - дійсно ідея Центробанку РФ. Починаючи з січня 2023 року, банки будуть викликати боржників нібито для звірки та актуалізації даних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти готують мобілізацію на окупованих землях України – ЦНС

А по прибуттю у відділення замість актуалізації даних боржникам вручатимуть повістки та вимагатимуть підписати контракт. У разі відмови співробітники відділень зобов'язані негайно викликати на місце поліцію.

"Таким чином, якщо боржник буде 300-м, то сплатить борг з грошей за поранення, а за 200-го борг сплатять його близькі з "гробових". При будь - яких варіантах банки в плюсі, крім "зниклого безвісти" - резюмують розслідувачі.

Фото: t.me/informnapalm

Міністр оборони України Олексій Резніков раніше заявив, що у росіян є тиждень, щоб покинути Росію. В першу чергу це стосується військовозобов'язаних - на початку січня РФ має намір ввести воєнний стан, закрити кордони та почати нову хвилю мобілізації.

Раніше глава ГУР МО Кирило Буданов підтвердив, що нова хвиля мобілізації в Росії намічена на 5 січня 2023 року. Таке рішення кремлівський режим прийняв через брак живої сили на фронті.

В РНБО також вважають, що влада Російської Федерації розглядає питання про оголошення в країні загальної мобілізації. Не виключено, що Кремль закриє кордони для виїзду з РФ чоловіків у віці до 65 років, заявив 21 грудня секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов.

Зараз ви читаєте новину «На фронт за борги: в РФ придумали ще одну схему поповнення армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути