субота, 12 травня 2012 19:06

На форумі об'єднаної опозиції Євгенія Тимошенко та Ірина Луценко сиділи поряд
15

Фото: Фото: Сергій Старостенко

Сьогодні, 12 травня, на Михайлівській площі у Києві відбувся форум об'єднаної опозиції. Біля пам'ятника княгині Ольги встановлено сцену, навпроти якої розставлено стільці для учасників форуму.

У першому ряду сиділа донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія. Поруч з нею — Ірина Луценко та народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина". Трохи далі — лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк з дружиною, поруч з яким знаходився лідер фракції НУНС Микола Мартиненко.

Захід зібрав близько трьох тисяч людей.

Форум розпочав заступник Тимошенко по партії Олександр Турчинов. Він запросив на сцену всіх керівників партій, які входять до об'єднаної опозиції, а також лідерів регіональних осередків.

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк висловив жаль, що на форумі об'єднаної опозиції присутні не всі лідери. Про це він сказав, виступаючи на Михайлівській площі.

"Мені прикро, що не всі сьогодні з нами. Але Юлія Тимошенко нас чує і вона буде з нами. Я вас запевняю у цьому. Перед нами стоять дуже складні істроричні завдання. Але на цьому майдані у неас є історичний шанс і перед нами історична відповідальність за долю нашої країни, за майбутнє кожного українця, за те, якою буде наша країна", - зазначив Яценюк.

Також він заявив, що новий демократичний парламент ліквідує монархію президента Віктора Януковича.

"Новий парламент прийме закон про імпічмент і першим під імпічмент піде Янукович. Ми проведемо широкі та ретельні реформи системи держави Україна. Новий демократичний парламент введе процедуру особистого голосування кожного народного депутата та кримінальну відповідальність за порушення процедури особистого голосування. Якщо вони віддають картки, то нехай віддають мандати, пільги та привілеї. Ми покінчимо з ганебною практикою невиконання конституції", - наголосив він.

На форум об'єднаної опозиції не приїхав лідер партії "УДАР" Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «На форумі об'єднаної опозиції Євгенія Тимошенко та Ірина Луценко сиділи поряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути