субота, 08 квітня 2006 17:01

На Донеччині недоплачують податки

29 березня  в.о. прем"єр-міністра Юрій Єхануров, 57 років, розпорядився створити робочу групу для перевірки падіння виробництва і зниження сплати податків на Донеччині.  

Група має зробити висновки до 10 квітня. Її очолює перший заступник міністра економіки Сергій Романюк, 52 роки. До складу ввійшли представники Міністерства фінансів і Державної податкової адміністрації (ДПА).

29 березня в.о. міністра фінансів Віктор Пинзеник, 51 рік, заявив про різке зниження надходжень до держбюджету в березні. Саме він ініціював перевірку підприємств. Це пов"язано з тим, що деякі області, в основному, Донецька і Дніпропетровська, істотно знизили платежі в бюджет порівняно з минулим роком, а саме зменшилася сплата податку на прибуток.

При цьому голова політичної ради Партії регіонів Микола Азаров, 58 років, вважає безпідставними обвинувачення Єханурова у несплаті податків підприємствами Донецької області.

- Воно (твердження) має бути не голослівним, а доказовим, — зауважив Азаров.

Він додав, що для встановлення фактів несплати податку на прибуток існує ДПА. Вона і має перевіряти. Хоча Азаров говорить, що не чув про проведення такої перевірки. 

За результатами першого кварталу 2006 року встановити такі факти неможливо. Квартал тільки закінчився, і терміни сплати цього податку ще не підійшли.

- Пан Єхануров, мабуть, так само в цьому розбирається, як я у балеті, — зауважив представник Регіонів.

При цьому Азаров сказав, що узнати, чи сплачено податок на прибуток повністю за результатами 1 кварталу можна не раніше 15 травня, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині недоплачують податки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути