субота, 14 грудня 2013 13:59

Спецтема: Вибори в п'яти "проблемних" округах

"На дільницях, де ми перемогли, "тітушки" Пилипишина будуть малювати результати" - Левченко

"На дільницях, де ми перемогли, "тітушки" Пилипишина будуть малювати результати" - Левченко

Кандидат у народні депутати по 223 округу у Києві Юрій Левченко розповів, якими незаконними схемами будуть користуватись опоненти, щоб забезпечити необхідний результат.

"Ми отримали достовірну інформацію, щодо беззаконня, що в рази переважає минулорічне, яке Пилипишин готує на ці вибори. На тих дільницях, де я суттєво перемагав рік тому, й де зараз є пилипишинські голови ДВК, цим головам дана вказівка взагалі не звертати увагу на реальні результати, а, використовуючи більшість в комісії, просто оголошувати заздалегідь узгоджені зі штабом Пилипишина "результати". В кожній такій дільниці, в окремій кімнаті, будуть знаходитись 4 "тітушки" для забезпечення силової підтримку такого сценарію. В разі, якщо підніметься серйозний скандал і вони відчуватимуть, що проштовхнути ці фіктивні результати неможливо, то ця колотнеча буде використана, щоб взагалі визнати недійсними результати на цій дільниці за допомогою проплаченого суду", - заявив Gazeta.ua Юрій Левченко.

Левченко також закликав всіх мешканців Шевченківського району вийти ввечері після голосування 15 грудня під свої дільниці й своєю присутністю показати членам комісій, що їм не дозволять перекреслити вибір киян.

"Майдан вже показав, що сила народу здатна перемагати цю банду" - додав Юрій Левченко.

Нагадаємо, довибори по так званих проблемних округах відбудуться у неділю, 15 грудня.

Зараз ви читаєте новину «"На дільницях, де ми перемогли, "тітушки" Пилипишина будуть малювати результати" - Левченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути