Ексклюзиви
субота, 11 січня 2014 15:00

На 85-му році життя помер екс-прем'єр Ізраїлю Аріель Шарон

На 85-му році життя помер екс-прем'єр Ізраїлю Аріель Шарон
Фото: ria.ru

Колишній прем'єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон помер у віці 85 років, повідомив Другий канал ізраїльського телебачення. На початку місяця лікарі повідомили про різке погіршення стану пацієнта, виявивши у нього поліорганну недостатність - відмову цілої низки критично важливих функціональних систем організму.

Клініка "Шиба", де перебував Шерон, відмовляється від будь-яких коментарів. "Офіційна заява буде в 15.00 (17.00 мск)", - сказав прес-секретар лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Аріель Шарон перебуває під загрозою смерті" - лікар екс-прем'єра Ізраїлю

Ветеран майже всіх воєн Ізраїлю, автор програми "розмежування", яка поставила крапку у 38-річній історії окупації сектора Газа, архітектор "стіни безпеки", що приборкала хвилю палестинського терору,  Шарон переніс 4 січня 2006 року обширний інсульт і впав у кому. Після низки операцій колишнього прем'єра перевели з нейрохірургічної реанімації єрусалимського госпіталю "Хадасса" в реабілітаційний центр найбільшої в країні клініки імені Хаїма Шиби під Тель-Авівом.

Зараз ви читаєте новину «На 85-му році життя помер екс-прем'єр Ізраїлю Аріель Шарон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути