Ексклюзиви
середа, 17 липня 2019 16:34

На 107 виборчому окрузі порушують закон - нардеп Купрій

На 107 виборчому окрузі порушують закон - нардеп Купрій
Нардеп Віталій Купрій розповів про чергові чорні технології, які використовують для підкупу виборців у Лисичанську. Фото: Повінь - зміна системи

Кожного дня надходить інформація про чергові чорні технології в Лисичанську - тут вже відкрито купують голоси за гроші та цукор.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат Віталій Купрій.

Як приклад він навів розслідування телеканалу "Наш" про масштабну виборчу піраміду, спрямовану на підкуп виборців на користь кандидата в депутати Олександра Сухова на 107-му виборчому окрузі.

Як зазначив народний депутат, журналісти опублікували відео свідчень двох учасників мережі, а також інтерв'ю жителів Лисичанська, що підтверджують факти отримання цукру і грошей.

"За даними ЗМІ, в Лисичанськ автобусами та потягами завозять сотні "тітушок". Ймовірно, готують зрив виборів", - сказав Віталій Купрій.

Він також поінформував про інші маніпуляції і брудні технології в окрузі.

"В окрузі також зареєстровано купу кандидатів-клонів, які націлені на обман виборців. Щоб відібрати голоси від кандидата партії "Слуга народу" зареєстрований кандидат на прізвище Зеленський. А проти іншого кандидата, мого колеги по парламенту Сергія Рибалки, вони зареєстрували аж трьох фальшивих кандидатів з прізвищем Риболовля. Один з них навіть збігається повністю - прізвище, ім'я та по батькові ", - повідомляє народний депутат.

Крім того, Віталій Купрій заявив, що по округу поширюють фальшиві газети і листівки з брудом проти Сергія Рибалки.

"Звертаюся до міністра внутрішніх справ і Генеральної прокуратури України з вимогою негайно втрутитися і припинити масштабні порушення закону! Попереджаю всіх, хто бере участь в цих брудних діях: за це передбачена жорстка кримінальна відповідальність", - заявив Віталій Купрій.

Зараз ви читаєте новину «На 107 виборчому окрузі порушують закон - нардеп Купрій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути