Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2014 22:50

МЗС України закликало міжнародне співтовариство не визнавати Республіку Крим

МЗС України закликало міжнародне співтовариство не визнавати Республіку Крим
Фото: dt.ua

У МЗС України закликають міжнародне співтовариство не визнавати Республіку Крим. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Враховуючи те, що незалежність Криму була проголошена нелегітимним органом за результатами антиконституційного референдуму, проведеного з кричущими порушеннями загальноєвропейських норм і стандартів щодо проведення референдумів, Міністерство закордонних справ України звертається до всіх членів міжнародного співтовариства з наполегливим проханням утриматися від міжнародного визнання "Республіки Крим", - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що проголошення незалежності Кримом є безпосереднім наслідком застосування проти України сили та загрози силою з боку РФ. Це, враховуючи статус Росії як ядерної держави, має особливо небезпечний характер як для територіальної цілісності та незалежності України, так і для міжнародного світу та безпеки в цілому.

Нагадаємо, сьогодні Президент Росії Володимир Путін підписав указ "Про визнання Республіки Крим", відповідно до якого вона визнана незалежною державою.

Зараз ви читаєте новину «МЗС України закликало міжнародне співтовариство не визнавати Республіку Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути