Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2014 02:49

МЗС України та Росії домовились про мирні переговори

МЗС України та Росії домовились про мирні переговори
Фото: www.nadragroup.com

У рамках Саміту з питань ядерної безпеки 2014 року в Гаазі виконувач обов'язків міністра закордонних справ України Андрій Дещиця провів зустріч з міністром закордонних справ Російської Федерації Сергієм Лавровим.

Зокрема, сторони домовилися про проведення екстрених консультацій на рівні міністерств закордонних справ та міністерств оборони двох країн, повідомляє УНН.

Сторони також обмінялися позиціями і оцінками нинішньої кризи в українсько-російських відносинах та російської агресії в Криму. Зокрема, в.о. міністра Дещиця висловив протест щодо рішення російської сторони про анексію території Криму і запевнив, що Україна продовжує розглядати Крим як невід'ємну частину своєї території.

Сторонами було досягнуто домовленості про недопущення подальшої ескалації ситуації в Криму, а також у східних і південних областях України, яка могла б привести до людських жертв.

Зі свого боку міністр закордонних справ Лавров запевнив, що Росія не має наміру використовувати військову силу в східних і південних областях України.

Зараз ви читаєте новину «МЗС України та Росії домовились про мирні переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути