четвер, 05 березня 2015 14:24

Ми програємо Путіну, якщо не почнемо тотальний наступ - волонтер

Ми програємо Путіну, якщо не почнемо тотальний наступ - волонтер

Українська армія повинна наступати, воюючи на Донбасі.

Про це заявив волонтер Юрій Касьянов в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ".

"Якщо ми не змусимо Путіна вибирати між тотальною війною і виходом з України - ми програємо. Тому що зараз його тактика працює, а ми стоїмо на місці, дозволяючи йому продовжувати захоплювати нашу територію. Це неправда, що ми в обороні втрачаємо менше, ніж у наступі. За хорошого наступу при створенні котлів для ворога, ми будемо наносити ворогові значних втрат", - сказав він.

На думку волонтера, сили АТО повинні завдавати регулярних поразок терористам.

"Якщо ми будемо наносити їм поразки за поразкою - нехай маленькі, нехай тактичні - але будемо громити угруповання, наводити страх і жах на найманців і сепаратистів, на російські війська, тоді стратегія у нас буде виграшна. А у Путіна буде тільки два вибори: вводити всю регулярну армію на всі ділянки фронту, бити з Криму, Придністров'я, або йти. Зараз він нав'язує нам свою війну, а ми слідуємо його планам. Нам завдають і моральну поразку, при цьому залишаючись нібито поза грою. Таким методом він захопить весь Донбас, а потім змусить нас його утримувати. Він проб'є коридор до Криму, а потім виявиться, що ми в цьому винні. Він поступово захопить Одесу і зробить коридор в Придністров'ї, а потім скаже, що цього хотіли люди. У підсумку ми залишимося голими, босими, без території. Мільйони людей будуть мучитися на окупованих територіях, мільйони стануть вимушеними переселенцями", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Ми програємо Путіну, якщо не почнемо тотальний наступ - волонтер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути