четвер, 15 листопада 2012 16:29

"Ми ніколи не наймали політтехнологів, а завжди все робили самі" - Сиротюк

"Ми ніколи не наймали політтехнологів, а завжди все робили самі" - Сиротюк
Юрій Сиротюк. Фото: obozrevatel.com

ВО "Свобода" під час виборчої кампанії не наймала політтехнологів, а гроші закінчилися за тиждень до виборів. Про це під час круглого столу розповів прес-секретар "Свободи" Юрій Сиротюк.

"Ми ніколи не наймали політтехнологів для розробки нашої стратегії. Я сам брав безпосередню участь. Редактор нашої газети Галина Чорна придумала гасло "Рука не здригнеться..." Ми все робили самі, як завжди робимо. Для нас результат виборів не став несподіванкою. Ще за тиждень до виборів Тягнибок передбачив його у своєму інтерв'ю. За даними моніторингу "Телекритики" присутність "Свободи" у інформаційному просторі становила 0, 66%. За даними ще однієї аналітичної організації, 60% усіх політичних акцій в Україні проводила "Свобода". Також одна організація відзначила, що програма "Свободи" - одна з найкращих та найбільш демократичних в Україні. Виходячи з цього, можна зробити висновок, чому "Свобода" отримала такий результат", — сказав Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівець" каже, що більшість "регіоналів" може не дотягнути до кінця каденції

Він також зазначив, що "Свобода" під час усіх виборів використовує одну і ту ж саму стратегію.

"У нас стратегія одна — це бандерівський принцип "від хати до хати". Ми працювали не три місяці під час виборів, а щодня з часу створення партії. У Києві за останній рік "Свобода" провела 200 акцій. Майже щодня під якимось будинком відбувалася акція. Ми підходили до людей, роздавали нашу газету. Це і був наш основний ресурс", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" переконані, що Азарова можуть скинути з прем'єрського крісла

Юрій Сиротюк також розповів, що гроші у партії закінчилися за тиждень до виборів.

"Ми витратили 23 млн 200 тис гривень. І все, що ми хотіли зробити ще в останній тиждень, не змогли, бо не було грошей. Те, що ви називаєте технологією, ми називаємо ідеологією", - додав Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерія Новодворська: "Свобода" в українському парламенті - щеплення від радянського минулого"

Також він наголосив, що багато кандидатів-мажоритарників від ВО "Свобода" майже не витратили грошей на свої виборчі кампанії. До прикладу, не було жодного біг-борду із зображенням Ірини Фаріон, яка перемогла на Львівщині.

 

Зараз ви читаєте новину «"Ми ніколи не наймали політтехнологів, а завжди все робили самі" - Сиротюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути