середа, 22 серпня 2018 22:31

Ми або воюємо, або запускаємо сюди бізнес кума Путіна - нардеп

Ми або воюємо, або запускаємо сюди бізнес кума Путіна - нардеп
Кум Володимира Путіна Віктор Медведчук займається постачанням нафтопродуктів з Росії в Україну, каже нардеп Вікторія Сюмар. Фото: відкриті джерела

Віктор Медведчук повертається у політику за бажанням свого кума, президента РФ Володимира Путіна.

Про це сказала народний депутат від "Народного фронту" Вікторія Сюмар в інтерв'ю Цензор.нет

"Взагалі під час виборів настане необхідність моменту, коли комусь потрібно буде чітко сказати: "Ми або воюємо, або запускаємо сюди бізнес кума Путіна і його самого як політичного гравця, та ще й з медіаресурсами". Це мобілізує, в першу чергу, проукраїнський (або прозахідний) електорат. За рахунок одіозної фігури Медведчука. Це класична гра в "чорно-біле", дуже зрозуміла електорату. Для цього потрібен, звичайно, "демон", і Медведчук на цю роль дуже підходить. Але якщо йому давати можливість грати його гру, то це може привести до дуже печальних наслідків", - сказала нардеп.

Медведчук проштовхує ідею "парламентської республіки", зауважила Сюмар.

"Медведчук цю тему завжди "штовхав". Він прекрасно розумів, що сам не є політиком, який електорально обирається; зате він - інтриган і в форматі парламентської республіки реально зможе рулити.

І він робить цю ставку на спікера у своїй особі. Ось чому він зараз заходить в партію "За життя" і братиме участь у парламентській кампанії. З тим, щоб стати "розводячим" в цій країні. Йому одному довіряє Путін", - пояснила нардеп.

Також парламентарій розповіла про бізнес кума Путіна: "Він же не простий бізнесмен, що зайнявся, скажімо, вирощуванням та продажем помідорів. Ні, він займається постачанням нафтопродуктів з Росії в Україну. Тобто з одного боку, маємо дві країни, які ведуть війну. А з іншого боку, є люди, які роблять на цьому бізнес. І Медведчук, який об'єктивно близький до агресора, що почав війну, стає тут успішним бізнесменом, та ще й на торгівлі з цією країною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські військові потужно обстріляли житловий сектор на Донбасі

Раніше ЗМІ повідомляли, що Віктор Медведчук контролює телеканал "112.Україна"

Зараз ви читаєте новину «Ми або воюємо, або запускаємо сюди бізнес кума Путіна - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути