Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2007 20:24

МВС підрахувало кількість мітингуючих в Україні

Сьогодні в різних містах України проходять масові заходи прихильників опозиції і коаліції. Про це повідомили в Департаменті зв"язків з громадськістю МВС України.

11 квітня до Києва для участі в масових заходах з регіонів держави прибуло близько 17 тис. громадян.

Станом на 17.00 на Майдані Незалежності знаходилося до 27 тис. осіб, які беруть участь в мітингу на підтримку парламентсько-урядової коаліції.

Станом на 17.00 на Європейській площі знаходилося до 5 тис. осіб, які беруть участь у мітингу на підтримку опозиції.

Протягом дня масові акції відбулися біля приміщення Центральної виборчої комісії України (близько 2 тис. осіб), Конституційного Суду України (до 560 осіб), Секретаріату Президента України (понад 3 тис.), Служби безпеки України (до 1 тис.), Національної філармонії України (до 1 тис.), на Софійській площі (до 1,5 тис.), на пл. Михайлівській (до 250 осіб).

Охорону громадського порядку під час проведення зазначених заходів у Києві забезпечували понад 1,5 тис. працівників міліції і 200 військовослужбовців внутрішніх військ МВС України, в нічний час біля палаткових городків - 101 правоохоронець.

У інших регіонах держави 11 квітня масові заходи на підтримку коаліції національної єдності відбулися в м. Феодосія АР Крим (10 осіб), м. Хмельницький (до 50 осіб), в м. Мелітополь Запорізької області (до 150 осіб).

На цей час такі заходи проходять в Дніпропетровську (близько 500 осіб), Миколаєві (до 3 тис. осіб), Луганську (до 3 тис. осіб), Донецьку (до 5 тис. осіб) і Полтаві, передає УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «МВС підрахувало кількість мітингуючих в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути