Ексклюзиви
субота, 22 жовтня 2011 14:42

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Мудакович - параша, победа будет наша" — під Лук'янівським СІЗО вимагають звільнення Тимошенко

"Мудакович - параша, победа будет наша" — під  Лук'янівським СІЗО вимагають звільнення Тимошенко

Під Лук'янівським СІЗО вимагають звільнити Юлію Тимошенко. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Сьогодні о 13.00 під Лук'янівським СІЗО розпочався мітинг. Близько 60-70 мітингувальників вигукують "Юлі — волю!", "Зека — геть!". Вони тримають прапори "Батьківщини", "Коаліції учасників помаранчевої революції", "Реформи і порядок" та плакати з написами "Мудакович - параша, победа будет наша", "Спасибо тебе, спецназ, за дубинки и за газ", "На кожного Каддафі, Мубарака прийде і своя велика срака", "Янушеску - Чаушеску".

Перед учасниками мітингу виступив народний депутат- "бютівець" Юрій Одарченко, який закликав підтримати Тимошенко, яка зараз незаконно перебуває у СІЗО.

Мешканці намету, який встановила "Батьківщина молода" під Лукьянівського СІЗО, поставили біля намету поштову скриньку для листів до Тимошенко. На знак "Стоп", який стоїть перед шлагбаумом на в'їзді до слідчого ізолятору, прикріплено аркуш паперу, на якому англійською від руки написано: "Юля має бути вільною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тимошенко проблеми зі спиною. Вона заледве ходить

На автозак, який заїжджав до СІЗО, мітингувальники приліпили три наліпки зі зображенням екс-прем'єра. Біля входу у Лук'янівський слідчий ізолятор стоїть ваза з квітами. На ній - наліпки зі зображеннями Тимошенко. Під стінами СІЗО знаходяться тільки два міліціонера.

Також мітингувальники написали на асфальті крейдою "Банду геть!", "Юлі, Юрі — волю!". Крім того, вони скандували "Луценку - свободу!".

Мітинг закінчився за дві години. Прихильники Тимошенко пройшли ходою вздовж стіни Лук'янівського СІЗО.

Нагадаємо, Печерський суд виніс вирок у справі екс-прем'єра Тимошенко - засудив її до 7 років ув'язнення. Таким чином, Тимошенко визнали винної за статтею 365 Кримінального кодексу, зокрема щодо перевищення нею повноважень під час переговорів з Росією щодо поставок газу у 2009 році. Суд задовольнив клопотання НАК "Нафтогазу" щодо компенсації екс-прем'єра збитків у розмірі 1,5 млрд гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Мудакович - параша, победа будет наша" — під Лук'янівським СІЗО вимагають звільнення Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути