субота, 05 червня 2021 14:07

Можемо зробити боляче - в Україні пригрозили Лукашенку

Можемо зробити боляче - в Україні пригрозили Лукашенку
Дії Лукашенка змушують Україну бути жорсткішою. Фото: REUTERS

Своїми діями Олександр Лукашенко змушує Україну бути жорсткішою. Зокрема це стосується, рішення дозволити бойовикам із Донбасу допитати затриманого журналіста Романа Протасевича.

"Київ не хоче політичної чи економічної війни з Мінськом, буде діяти зважено. Проте у нас є достатньо інструментів, щоб зробити людям і країнам, які не поважають територіальну цілісність України, боляче. Особливо, коли йдеться про Білорусь, з якою у нас багато зв'язків. Зокрема, й економічних. Не буду закидуватися погрозами, але хочу сказати, що є речі, які ми не пробачаємо", - наголосив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в ефірі "Сніданку з 1+1".

Наразі дитломатичних каналів між Україною і Білоруссю немає, зауважив Кулеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС готує жорсткі санкції проти Білорусі. Кого покарають

"У нас є посольство. Є їхнє посольство є тут. Утім, це для вирішення гуманітарних питань. Політичного діалогу між Україною і Білоруссю наразі немає. Київ не визнав Лукашенка", - заявив голова українського МЗС.

Олександр Лукашенко запропонував "слідчим" з ОРДЛО допитати арештованого журналіста Романа Протасевича. Це стосується звинувачень журналіста з боку так званої ЛНР щодо участі в боях на Донбасі, сказав під час виступу Лукашенко. Сказав, що запропонував це в бесіді з президентом РФ Путіним.

Зараз ви читаєте новину «Можемо зробити боляче - в Україні пригрозили Лукашенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути