вівторок, 19 лютого 2019 13:12

Москва програла цивілізаційну битву за Україну - Порошенко

Москва програла цивілізаційну битву за Україну - Порошенко
Бліц-криг, на який розраховувала Москва, захлинувся, наголосив Порошенко. Фото: president.gov.ua

Під час Революції гідності українські патріоти зірвали плани Росії відновити імперію і продовжують захищати Європу від російської агресії.

На цьому наголосив президент Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді на засіданні до п'ятих роковин початку збройної агресії Росії проти України.

"Система колективної безпеки була зруйнована анексією Криму, окупацією частини Донбасу, які стали прилюдією гібридної війни Москви не тільки проти України, а проти Європейського Союзу, США, НАТО, країн Балтії, проти всього демократичного цивілізованого світу.

Герої Майдану, українські воїни, всі партіоти боронили і боронять східні рубежі Європи від навали, яка загрожує знищенням свободи, демократії, верховенства права, поваги до людської гідності. Цю війну Москва розпочала тому, що у нас, у Києві, на Майдані Незалежності Москва програла цивілізаційну битву за Україну. Бліц-криг, на який розраховувала Москва, захлинувся, плани розшматувати, розірвати і знищити нашу державу не вдалися", - наголосив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман назвав Росію хворою

Сьогодні, 19 лютого, у Верховній Раді проходить позапланове засідання. На ньому присутні президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, голова Європейської Ради Дональд Туск та гості. Засідання присвячене п'ятим роковинам початку збройної агресії Росії проти України.

Зараз ви читаєте новину «Москва програла цивілізаційну битву за Україну - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути