неділя, 22 грудня 2013 16:19

"Московські угоди" не заважають Україні хоч завтра підписати Асоціацію з ЄС - експерт

"Московські угоди" не заважають Україні хоч завтра підписати Асоціацію з ЄС - експерт
Фото: glavcom.ua

Експерт Корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко переконаний, що в результаті підписаних 17 грудня угод з президентом Росії Володимиром Путіним, президент України Віктор Янукович отримав можливість зробити паузу. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Януковичу ці угоди вигідні тим, що вони дають паузу", - підкреслив експерт, зауваживши, що він має можливість стабілізувати ситуацію. "Для України в довгостроковій перспективі вони не вигідні тим, що це борги, і залежність, а в короткостроковій дають можливість підтримати бюджетну сферу певний час наступного року", - наголосив він.

Окрім того, експерт Корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко наголосив, що "угоди з Російською Федерацією жодним чином не заважають хоч завтра підписати Угоду з ЄС".

Нагадаємо, під час зустрічі президентів України і Росії Віктора Януковича і Володимира Путіна глави держав домовились про надання Києву 15 мільярдів доларів комерційного кредиту. Також Москва пообіцяла знизити ціну газу до 268,5 доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Московські угоди" не заважають Україні хоч завтра підписати Асоціацію з ЄС - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути