Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 20:44

Москаль вступив у "Фронт змін" і вже працює у центральному штабі

Москаль вступив у "Фронт змін" і вже працює у центральному штабі

Народний депутат Геннадій Москаль вступив до партії "Фронт Змін". Цю інформацію він підтвердив у Чернівцях, перебуваючи на сесії міської ради.

"Це правда, - сказав Москаль. - Я працюю в центральному штабі. Розумієте, один у полі не воїн. Зараз відбувається укрупнення політичних сил. До них приєднуються всі, хто "безгоспний", або представляє маленькі політичні сили, наприклад "Народна самооборона".

За словами нардепа, він "ніколи не був членом партії "Народна самооборона", і був проти перетворення громадського руху на політичну партію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович сердечно привітав "опозиціонерів" Томенка і Москаля

"Вони не мали ні людського ресурсу для партії, ні фінансового. А сьогодні "Народна самооборона" йде в БЮТ. Я не те, що їх не поважаю, але я вибрав інший шлях. Думаю, всі карликові партії повинні зникнути, і має відбутися укрупнення. І тільки потім можна розраховувати на перемогу в 2012 році", - підкреслив народний депутат.

Нагадаємо, процес об'єднання партій "Батьківщина" і "Народна самооборона" відбувається "з благословення" їх ув'язнених лідерів - Юлії Тимошенко і Юрія Луценка.

Зараз ви читаєте новину «Москаль вступив у "Фронт змін" і вже працює у центральному штабі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути