вівторок, 25 серпня 2009 10:19

Москаль визнає депутата- "боксера" авторитетом, коли той відсидить

Москаль визнає депутата- "боксера" авторитетом, коли той відсидить

Новий заступник міністра внутрішніх справ України, начальник Головного управління МВС у Криму Геннадій Москаль обурений, що в Криму рейтинг найвпливовіших людей очолила людина, яку він вважає "кримінальним авторитетом".

Про це Москаль заявив під час прес-конференції в Сімферополі, передає "Е-Крым".

Москаль пояснив, що мова йде про рейтинг, складений газетою "Комментарии", де лідером списку є депутат Верховної Ради автономії, президент Федерації боксу Криму Олександр Мельник.

"Не може бути так. Я не знаю, як проводили "Комментарии" своє опитування. В одному регіоні мер лідер регіону, в іншому голова обласної ради, в третьому - губернатор, у четвертому - лідер якоїсь партії, працівник правоохоронних органів. Єдиний Крим як завжди - на першому місці знаходиться кримінальний авторитет", - заявив начальник кримської міліції.

Тому, за його словами, після таких рейтингів не варто нарікати на його призначення начальником кримського главку МВС. Москаль також додав, що міліція працюватиме над тим, щоб людей від криміналу у Криму не було, або були, але "там, де їм давно належить".

Разом з тим, начальник главку відзначив, що не вважає депутата Мельника справжнім "авторитетом", оскільки той не сидів у в"язниці. "Який може бути кримінальний авторитет, який не сидів жодного разу у в"язниці, я цього не визнаю. Ну, хай відсидить хоч", - відзначив Москаль.

Нагадаємо, 19 серпня Кабінет Міністрів прийняв рішення про призначення народного депутата Геннадія Москаля заступником Міністра внутрішніх справ - начальником Головного управління МВС у Криму.

Керівництво МВС неодноразово називало депутата ВР Криму О. Мельника одним з членів організованого злочинного угруповання "Сейлем".

29 вересня 2006 року співробітники міліції затримали депутата Мельника за підозрою в організації ряду тяжких злочинів. 2 жовтня повинне було відбутися засідання Печерського районного суду Києва, щоб визначити запобіжний захід для Мельника, проте засідання не відбулося, оскільки Генпрокуратура не передала до суду відповідні матеріали, а сам депутат був звільнений з-під варти.

ProUA
Зараз ви читаєте новину «Москаль визнає депутата- "боксера" авторитетом, коли той відсидить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути