понеділок, 13 липня 2009 14:05

Москаль: Ющенка треба берегти від "банди чотирьох"

Москаль: Ющенка треба берегти від "банди чотирьох"

Президента Віктора Ющенка потрібно берегти напередодні виборів, "особливо від "банди чотирьох", представником якої є Валерій Гелетей". Так народний депутат Геннадій Москаль прокоментував звільнення Гелетея з посади начальника Управління держохорони України.

"Колись в Китаї Мао Цзядун боровся з "бандою чотирьох. І така ж саме "банда чотирьох" була в Україні: пан Балога, пан Пукшин, Дурдинець і Гелетей. Останнє звільнення - закономірний процес, тому що не може один брат знаходитися у "білих", а другий - у "червоних". Суспільство і слідство ще не розібралося з першим отруєнням Президента України.

Оскільки вже Балога пішов в жорстку опозицію до Президента, а його найближчий соратник і далекий родич очолює президентську охорону, то, пробачите, як би не трапилося і другого отруєння нашого гаранта напередодні виборів в Україні", - сказав Москаль, якого цитує прес-служба "Народної самооборони".

Депутат відзначив, що вважає звільнення Гелетея закономірним процесом, "тим паче, що як фахівець пан Гелетей був абсолютно нульовим". "Він просто знаходився в групі ласих до влади і грошей земляків, соратників і родичів", - підкреслив Москаль.

Він також сподівається на швидкий арешт представника "банди чотирьох" - Тиберія Дурдинця, оголошеного в розшук. "Закономірно було б спочатку розібратися з Дурдинцем, а потім зловити і Лозінського, Або може до виборів Президентові зроблять подарунок і зловлять їх одночасно?", - відзначив депутат.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Ющенко звільнив начальника Управління державної охорони України (УДОУ) Гелетея і призначив на цю посаду генерала Олександра Бірсана.

За матеріалом: Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Москаль: Ющенка треба берегти від "банди чотирьох"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути