пʼятниця, 17 лютого 2012 21:43

Москаль розповів про кримінальне минуле черкаських чиновників

Москаль розповів про кримінальне минуле черкаських чиновників

Народний депутат України Геннадій Москаль нічого хорошого про губернатора Черкащини сказати не може.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Черкасах.

"Велике засилля донецьких робить негативний імідж владі. Людей треба підбирати не по-земляцькому принципу, а за професіоналізмом. Я не думаю, що черкаська земля, яка народила стільки відомих постатей, не могла б знайти на  посаду губернатора достойну кандидатуру. Колись при Радянському Союзі, якщо перший секретар обкому був з іншої області, більше звідти не мало бути нікого. Це був  залізний принцип. Якщо міністр був з Донецька, то в міністерстві вже ні на якій посаді не могло бути його земляка", - розказав Москаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль вступив у "Фронт змін" і вже працює у центральному штабі

Депутат зазначив, що начальника обласної міліції раніше був засуджений. 

"Я думаю, що вина теперішнього губернатора є і в тому, що посаду начальника обласної міліції очолює людина, яка була засуджена. Губернатор мав спочатку вивчити біографію Дернового. Це ж не команда зеків підбирається, а, мабуть, керівників. Він був начальником Мукачевського міськвідділу міліції в період виборів мера. За допомогою кримінальних елементів громили виборчі дільниці, били народних депутатів-спостерігачів. А також з їхньою допомогою зв'язали сторожа, викрали й спалили бюлетені. Дерновий по цьому факту дав усі правдиві покази. І сприяв слідству генеральної прокуратури. Але раніше судимий не може очолювати обласну міліцію, навіть якщо він попав під амністію", - наголосив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Москаль розповів про кримінальне минуле черкаських чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути