середа, 08 липня 2009 14:45

Москаль: "Кислинський працював сутенером на трасі!"

Москаль: "Кислинський працював сутенером на трасі!"

Представник депутатської групи "Народна самооборона", радник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль стверджує, що заступник голови СБУ Андрій Кислинський (раніше заступник глави Секретаріату президента), на початку 90-х років працював сутенером на трасі Луганськ-Антрацит.

Про це Москаль повідомив у відповідь на вчорашню критику Президента на колегії в Генпрокуратурі щодо "загнилої системи" МВС та ГПУ, повідомили у прес-службі НС.

Зокрема Москаль висловив обурення критикою Президента і порадив йому більше звертати увагу на свою президентську вертикаль.

"Оскільки Президент говорив на засіданні Генпрокуратури "про дівчат і про бані", то я б хотів нагадати, що один із заступників глави Секретаріату президента пан Кислинський, який нині переведений в СБУ і опікується проблемами Голодомору, ще на початку 90-х років працював сутенером на трасі Луганськ-Антрацит на кемпінгу Боково-Платово, про що є відповідні документи: приводи, пояснення і тому подібне. І можу особисто направити Президенту ці документи", - заявив Москаль.

Тому, за словами Москаля, про "дівчат і про бані" треба запитувати не у працівників Міністерства внутрішніх справ, а у підлеглих Президента України, в його секретаріаті.

"Там куються компетентні у цих справах кадри", - сказав він.

Нагадаємо, вчора Президент України Віктор Ющенко закликав генерального прокурора Олександра Медведька і міністра внутрішніх справ Юрія Луценка здійснити кадрові ротації для посилення ефективності роботи своїх відомств.

За матеріалом: proUA

Зараз ви читаєте новину «Москаль: "Кислинський працював сутенером на трасі!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути