четвер, 30 липня 2009 11:41

Москаль: Пукач невинен у смерті Чорновіла та Івасюка

Москаль: Пукач невинен у смерті Чорновіла та Івасюка
Народний депутат від "Народної самооборони" Геннадій Москаль стверджує, що провів розслідування діяльності Олексія Пукача, обвинуваченого представниками українського політикуму в причетності до загибелі Вячеслава Чорновіла і Володимира Івасюка. За його словами, ці заяви не підтверджені ніякими фактами і "носять провокаційний характер".

Як повідомили в прес-службі "Народної самооборони", Москаль підкреслив: "Пукач не має ніякого відношення до резонансних подій - ні до смерті Володимира Івасюка, оскільки в травні 1979 року він ще не перебував на службі в органах внутрішніх справ України, ні до смерті Вячеслава Чорновіла, оскільки в 1999 році він працював не в центральному апараті МВС, а в ГУ МВС України в Києві, був підпорядкованим колишнього начальника Главку Михайла Корнієнка і перебував на посаді невеликого чиновника".

Нагадаємо, раніше Чорновіл заявив, що затриманий генерал Олексій Пукач в день загибелі українського політика Вячеслава Чорновіла стежив за його машиною до місця катастрофи.

Після затримання Пукача народний депутат Чорновіл звернувся до Генерального прокурора України Олександра Медведька з тим, щоб Пукача допитали у справі про загибель його батька.

При цьому Чорновіл відзначив, що надіслав таке прохання Генпрокуророві офіційно і не говорив з ним особисто, оскільки, за його попереднім досвідом, такі розмови закінчуються безрезультатно - слідство не ведеться.

Ліга
Зараз ви читаєте новину «Москаль: Пукач невинен у смерті Чорновіла та Івасюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути