Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2013 11:59

Москаль повідомив "дивні випадки навчання" Королевської

Нардеп від "Батьківщини" Геннадій Москаль повідомив нові подробиці про здобуття освіти міністром соціальної політики Наталії Королевської.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Детективна історія про навчання Королевської обростає новими подробицями й документами. В Східноукраїнському нацуніверситеті В.Даля кажуть, що Королевська навчалася в них із 1993 по 1997 рік. Разом із тим отримані мною документи свідчать, що в цей же час нинішня пані міністерка була студенткою Донбаського гірничо-металургійного інституту (пізніше перейменованого у Вищу школу бізнесу – Інститут економіки та менеджмену).

 

Так, вона навчалася тут із 1992 по 1995 рік, але була відрахована 20 жовтня 1995р., як така, що не приступила до занять. Далі, через два роки, 22.10.1997р. вона відновлюється на навчанні, а через півтора місяці, 4.12.1997р., – відрахована за несплату. Про це свідчить довідкова картка Донбаського гірничо-металургійного інституту", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль оприлюднив нові факти про Королевську: "Хай "піняє" на себе"

"Чи хтось із вас чув про такі дивні випадки навчання – бути студенткою одного інституту, паралельно вступати до іншого, перший через два роки кинути, а ще через два – знову відновитися, щоб знову кинути??? До речі, своє навчання (з кількаразовим відрахуванням) у Донбаському гірничо-металургійному інституті Королевська в біографії чомусь не згадує. Чи не через ці дивні обставини вона мусила "загубити" свій диплом Східноукраїнського нацуніверситету В.Даля?", - поцікавився політик. "Пані міністерка явно щось темнить зі своєю освітою, але ми виведемо її на чисту воду!", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Москаль повідомив "дивні випадки навчання" Королевської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути