Ексклюзиви
середа, 16 січня 2013 18:13

Москаль оприлюднив нові факти про Королевську: "Хай "піняє" на себе"

Москаль оприлюднив нові факти про Королевську: "Хай "піняє" на себе"
Фото: pda.investigator.org.ua

Нардеп від "Батьківщини" Геннадій Москаль повідомив нові факти про здобуття освіти міністром соціальної політики Наталії Королевської.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ех, хай Наталя Юрівна Королевська тисячу разів подумає, перш ніж зв'язуватися зі мною:))) Доповідаю: за моїми даними, вона в 1992 році (про що мовчить у офіційній біографії) вступила до Вищої школи бізнесу в Алчевську (вул. Чапаєва, 57). Після 1 курсу її відраховують звідти як людину, що так і не приступила до навчання - грубо кажучи, тупо не здала жодного іспиту першого семестру. Згодом, в 1995 році вона знову вступила туди ж - але її знову відраховують за несплату навчання", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська нібито загубила диплом на вулиці

"Виникає питання: якщо Королевська, за даними якогось піарщика Східноукраїнського університету, з 1993 року навчалася в цьому університеті в Луганську, то для чого вона так затято намагалася вступити до малопривабливої "вищої" школи бізнесу в Алчевську (зараз ця установа банкрут і знаходиться в процесі санації)? Так може вона таки не вчилася в Східноукраїнському університеті?", - поцікавився Москаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська "загубила" диплом - Москаль

Він пообіцяв, "що документи щодо навчання цієї мрійливої пані у вищій школі бізнесу Алчевська, про яке вона намагається не згадувати, будуть мною опубліковані незабаром". "А Королевській скажу ще раз: людина, яка намагатиметься обдурити мене - пошкодує про це тисячу разів, і хай "піняє" на себе:))) Адью!", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Москаль оприлюднив нові факти про Королевську: "Хай "піняє" на себе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути