Ексклюзиви
середа, 20 листопада 2013 22:35

Москаль не радить слухати "маргінала Царьова"

Москаль не радить слухати "маргінала Царьова"
Геннадій Москаль. Фото:pravda.com.ua

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Геннадій Москаль переконаний, що "маргіналів по типу Олега Царьова" не українці не повинні слухати.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua, коментуючи звинувачення США в підготовці громадянської війни в Україні.

"Він та його пропозиції не заслуховують на увагу українців. Це - людина маргінал, він орієнтується на Російську Федерацію. Ми в парламенті вислуховуємо позицію кожного нардепа, але ми маємо свою думку. Не бачу жодних підстав для того, щоби так стверджувати", - наголосив народний депутат.

Окрім того, за його словами, до подібних заяв треба ставитись критично.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Олег Царьов закликав правоохоронні органи розслідувати ймовірне втручання посольства США у внутрішні справи України. За словами депутата, проект здійснюється за допомогою інтернет- і медіатехнологій, з метою впливу на громадську думку, а також за допомогою використання соціальних мереж для організації силових протестних акцій.

Царьов висловив переконання в тому, що в Україні проводяться із цією метою семінари й, остання конференція відбулася 14-15 листопада в Києві на території посольства США. Депутат Олег Царьов є прихильником зближення України з Росією і виступає за паузу в зближенні України з Євросоюзом.

Зараз ви читаєте новину «Москаль не радить слухати "маргінала Царьова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути