середа, 28 жовтня 2009 13:39

Москаль знайшов ще одного чиновника з фальшивим дипломом

Москаль знайшов ще одного чиновника з фальшивим дипломом

ГУ МВС у Криму викрило ще одного "липового дипломника" - начальника управління економіки Сімферопольського міськвиконкому Додатка Володимира Павловича, повідомили у відділі громадських зв"язків МВС у Криму.

"Серед аферистів та неуків з "липовим" дипломом опинився начальник управління економіки Сімферопольського міськвиконкому Додаток Володимир Павлович, який навчався, закінчив і отримав диплом реально неіснуючого навчального закладу, про що свідчить офіційна відповідь міністерства освіти і науки України", - йдеться в повідомленні.

Раніше головне управління МВС у Криму звернулося до міністра освіти і науки України Івана Вакарчука з проханням створити комісію з перевірки законності отримання диплома Таврійського національного університету депутатом Верховної Ради Криму Олександром Мельником.

Нещодавно в центрі скандалу, що розгорівся у зв"язку із сумнівами щодо достовірності диплома про вищу освіту, опинився Андрій Кислинський, який обіймав посаду заступника голови СБУ.

12 жовтня Вакарчук оприлюднив результати роботи комісії, згідно з якими Кислинський не навчався на історичному факультеті Київського національного університету ім. Шевченка.

13 жовтня голова СБУ Наливайченко вніс президенту подання про звільнення Кислинського з посади заступника голови СБУ, яке Віктор Ющенко задовольнив.

ProUA
Зараз ви читаєте новину «Москаль знайшов ще одного чиновника з фальшивим дипломом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути