вівторок, 26 березня 2013 18:00

Москаль: "Киянам до ср*ки вибачення Попова"

Москаль: "Киянам до ср*ки вибачення Попова"
Геннадій Москаль. Фото: file.liga.net

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов не зумів скоординувати дії, аби вчасно побороти негоду в столиці, тому киянам не потрібні його вибачення, лише зміна влади.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від "Батьківщини" Геннадій Москаль.

Говорячи про ефективність роботи Попова, він зауважив: "Не потрібно його було ставити Попова. Як він, не маючи досвіду, міг справитися із таким великим мегаполісом, столицею України? Треба було думати".

Москаль підкреслив, що корінь проблеми лежить в площині Партії регіонів, яка поставила на чолі КМДА Попова. "Якщо у влади немає лавки запасних, то це її вина. Якщо будь-яка партія йде до влади, то вона має мати кадровий потенціал, а в них немає, то для чого йти до влади? Аби позоритися? Це не лише проблеми Києва, це проблеми самої Партії регіонів, яка поставила людину, і вона не зуміла справитись та передбачити проблеми", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд обрав супернику Засухи запобіжний захід утримання під вартою

"Його поставили, але ж видно було, що в нього немає харизми. Ну сприймають його просто як чиновника, не сприйматися він інакше", - додав політик.

Окрім того, за його словами, якби Попов "був мужиком, то написав би заяву (на звільнення — ред.). А те, що він вибачився..то киянам до сраки вибачення Попова. Кому потрібні його вибачення?", - поцікавився Москаль.

Також, говорячи про ініціативу київської "Батьківщини", яка звернулась до секретаря Київради Галини Гереги з проханням терміново скликати позачергове пленарне засідання Київради з питань надзвичайного стану в Києві і позбавлення повноважень голови КМДА Олександра Попова, він зауважив: "Опозиція може, і буде вимагати звільнення Попова, але вона не має реальних важелів, аби звільнити Попова. Попов назначається і звільняється указом президента. Як опозиція може сьогодні повиливати на президента?", - резюмував народний депутат.

Вчора Олександр Попов вибачився перед киянами за ті незручності, які вони відчувають у зв'язку з ліквідацією наслідків снігопаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк запевняє, що не ховає підписи за відставку Пшонки і Рибака

Нагадаємо, за 23-24 березня у Києві в результаті сильного снігопаду випало більше 40 млн тонн снігу. У місті паралізована робота громадського транспорту, їздять лише деякі автобуси, у штатному режимі працює метро. У столиці введено режим надзвичайної ситуації, ускладнена доставка в магазини продуктів першої необхідності. Через аномальні снігопади, які обрушилися на Київ, на вихідних у магазинах та супермаркетах столиці зник хліб, скоротилися поставки молочних продуктів.

Зараз ви читаєте новину «Москаль: "Киянам до ср*ки вибачення Попова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути