вівторок, 08 грудня 2009 16:26

Морозу є що сказати Тимошенко і Ющенку

Морозу є що сказати Тимошенко і Ющенку

Кандидат у президенти Олександр Мороз хоче на дебатах зустрітися з Юлією Тимошенко або з Віктором Ющенком.

Про це він заявив у вівторок на зустрічі з виборцями в Рівненській області, повідомляє прес-служба Соціалістичної партії.

"Я готовий дебатувати з будь-яким кандидатом у президенти. Але особливо мені хотілося б запросити до "бар"єру" прем"єра і чинного поки що президента, які довели своєю ліберальною політикою, своєю боротьбою за повноваження Україну до останньої межі", - сказав Мороз.

Лідер СПУ також зазначив, що його головним аргументом у дискусіях із політичними опонентами є перевага соціальної економіки над ліберальною.

"Сьогодні усі бачать, на що перетворилася влада без соціалістів. Не ухвалено жодного соціального закону, парламент узагалі не працює, уряд розпоряджається бюджетними коштами у ручному режимі", - заявив Мороз.

Крім того, лідер соціалістів повідомив, що готовий об"єднатися для контролю голосів на виборах-2010 із тими учасниками кампанії, які не вийдуть у другий тур.

"У першу чергу я готовий говорити про спільний моніторинг і контроль на дільницях із тими, хто не претендує на перемогу у виборах-2010, для кого нинішня кампанія - це перевірка сил і ресурсів, довіри електорату", - сказав Мороз на прес-конференції.

"Працювати на цьому полі з фаворитами перегонів немає сенсу: вони самі зацікавлені в тому, щоб жоден голос не пропав, і поставлять дуже сильні власні системи захисту. Хоча, звісно, ми не проти об"єднання з усіма - для захисту від фальсифікацій", - зазначив лідер СПУ.

"Головне, щоб були дотримані принципи чесних виборів - відсутність фальсифікацій", - наголосив він.

За твердженням Мороза, під час дострокових виборів саме через фальсифікації СПУ не пустили в парламент.

"Соціалісти отримали необхідну кількість голосів на дострокових виборах у ВР. Однак надійшла команда із секретаріату президента - закрити для нас вхід у парламент. Тому на дільниці, де в нас був найвищий відсоток голосів, приїжджали фахівці з СБУ, і "перетасовували" голоси", - заявив лідер Соцпартії.

Зараз ви читаєте новину «Морозу є що сказати Тимошенко і Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути