четвер, 02 серпня 2012 18:00

Мороз вважає своєю помилкою співпрацю з Ющенком

Мороз вважає своєю помилкою співпрацю з Ющенком
На думку Мороза, співпраця з таким політиком як Ющенко мала б передбачати можливості від цієї співпраці відмовитися. Фото: melnychenko.com.ua

Лідер Соціалістичної партії України, екс-спікер парламенту Олександр Мороз вважає, що однією з його помилок було співробітництво з Віктором Ющенком.

Про це він сказав в інтерв'ю "Главкому".

За словами Мороза, протягом багатьох років він ставив перед собою "єдину мету - створення системи демократичного управління державою, при якій думка людини враховувалася б у діях влади, у прийнятих нею рішеннях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Ющенка з жахом відсахнулись усі, хто міг підняти рейтинг "Нашої України" - політолог

"Відповідно до цього, я весь час шукав компроміси з тими, хто впливав на політику, впливав на людей. При цьому безперечно міг допустити якісь помилки", - сказав він.

"Однією з таких помилок була співпраця з Ющенком. Як виявилося, він переслідував інші цілі і, власне, не був самостійним політиком. Його декларації могли здаватися гарними, він міг подобатися частині виборців, але водночас у нього були інші інтереси, часто це були навіть не його інтереси. Співпраця з таким політиком мала б передбачати наявність певної дистанції у відносинах, можливості від цієї співпраці відмовитися...", - зазначив Мороз.

Зараз ви читаєте новину «Мороз вважає своєю помилкою співпрацю з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути