Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2012 10:47

Мороз іде з СПУ заради мажоритарки?

Мороз іде з СПУ заради мажоритарки?
Мороз іде у відставку? Фото: laga.net

Лідер Соціалістичної партії України (СПУ) Олександр Мороз має намір оголосити делегатам квітневого партійного з'їзду про свою відставку, пише "Комерсант-Україна" в статті "Александр Мороз выбирает сам по себе".

Відповідну заяву він підписав на початку поточного тижня, але поки не зареєстрував її в секретаріаті партії. Мороз планує оголосити про те, що йде на партійному з'їзді, який відбудеться в суботу, 28 квітня.

"Олександр Мороз останнім часом багато хворів, значну частину часу він провів у клінічній лікарні" Феофанія ", не виключено, що він іде через погіршення здоров'я", - заявило джерело в партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наші люди камер не бояться" - Бекешкіна про вибори

Олександр Мороз не став заперечувати можливість своєї відставки, але говорити прямо про це не захотів. "Партія ухвалила рішення про те, що колишні народні депутати будуть йти до Верховної ради тільки по мажоритарних округах, тому я повинен сам продемонструвати таку ж старанність і йти по округу", - заявив він.

За словами Мороза, на час підготовки до виборів СПУ "необхідно максимально сконцентрувати функції людей, відповідальних за проведення виборчої кампанії". "Думаю, що з'їзд визначиться, він прийме оптимальне рішення, як мені йти по округу і як при цьому мобілізувати партію, - додав Олександр Мороз. - Коли мене запитують про лідерство, про те, що я відмовляюся ... Можна розглядати будь-які варіанти, окрім одного - зречення ніякого не буде".

Зараз ви читаєте новину «Мороз іде з СПУ заради мажоритарки?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути