четвер, 29 червня 2006 10:55

Мороз просить "Нашу Україну" замінити Порошенка Безсмертним

 

Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що "Наша Україна" повинна відмовитися від кадидатури Петра Порошенка на посаду голови Верховної Ради.

Про це він сказав після завершення погоджувальної ради.

- Я поважаю Петра Порошенка як політика і як ефективного менеджера з блискучою загальною фаховою підготовкою. Він це не раз підтверджував за роки нашої співпраці, - зазначив лідер СПУ.

При цьому він зауважив, що і Президент неодноразово наголошував на необхідності розмежування бізнесу і влади. Соціалістична партія, за словами Мороза, повністю підтримує таку позицію Президента, адже це відповідає програмним засадам партії.

- В суспільній свідомості кандидатура Петра Порошенка нерозривно пов"язана з крупним бізнесом і це теж треба мати на увазі, - додав він.

Мороз вважає, що вся Україна пам"ятає вересневий скандал, який завершився відставкою уряду Тимошенко і відставкою з посади секретаря РНБО Порошенка.

На думку лідера Соцпартії, призначення Тимошенко і Порошенка на ключові посади обов"язково реанімує вересневий конфлікт.

Мороз також висловив думку, що у фракції "Нашої України" достатньо авторитетних людей, які могли б зайняти цю посаду.

На запитання, хто може бути іншим кандидатом від "Нашої України" в спікери, окрім Порошенка, Мороз відповів: "Це питання до "Нашої України". Наприклад, Роман Безсмертний".

Водночас він зазначив, що його заява поки що не є офіційною позицією всіє фракції соціалістів.

На запитання, що будуть робити соціалісти, якщо "Наша Україна" не змінить свою позицію щодо кандидатури Порошенка, Мороз відповів: "Думаю, що змінить... Подивимось", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Мороз просить "Нашу Україну" замінити Порошенка Безсмертним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути