вівторок, 12 вересня 2006 11:43

Мороз подасть до суду на Зварича

 

Верховна Рада пропонує Олександру Морозу звернутися до суду для позбавлення депутатських повноважень міністра юстиції Романа Зварича. Відповідну рекомендацію регламентного комітету підтримали 316 депутатів.

Водночас голова ВР зачитав регламент, в якому вказано, що таке рішення парламенту має бути оформлене постановою.

Глава регламентного комітету Олександр Єфремов повідомив, що Зварич не подавав заяви про складання депутатських повноважень і тому комітет рекомендував припинити нарахування заробітної плати цьому депутату, а також звернутися в суд з позовною заявою про припинення його депутатських повноважень.

Перед цим парламент достроково припинив повноваження 10 міністрів-сумісників. Зокрема склали свої мандати Віктор Янукович, Микол Азаров, Сергій Тулуб, Борис Тарасюк, Микола Рудьковський, Володимир Рибак, Юрій Павленко, Станіслав Ніколаєнко, Андрій Клюєв, Василь Джарта.

Також Верховна Рада припинила повноваження Валентини Семенюк, яка очолює фонд держмайна, та керівника "Укрзалізниці" Володимира Козака, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Мороз подасть до суду на Зварича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути