четвер, 18 травня 2006 13:42

Мороз не проти віддати половину керівних посад БЮТ

Лідер СПУ Олександр Мороз вважає, що питання кандидатури прем"єр-міністра повинно вирішуватися після підписання коаліційної угоди. Про це він повідомив сьогодні.

Мороз розповів, що робота над остаточною редакцією коаліційної угоди продовжується, і якщо вона буде підписана, то наступним питанням стане обрання прем"єра.

Коментуючи заяви представників "Нашої України" про те, що вони мають намір запропонувати на посаду прем"єра його кандидатуру, Мороз зізнався, що раніше таку пропозицію йому робив президент Віктор Ющенко.

- Я міг би, власне, у той час, з огляду на конкретну ситуацію, погодитися на такий варіант, щоб зняти непотрібну напругу, - зазначив лідер Соцпартії.

Він також додав, що зараз сприймає таку пропозицію як альтернативу для того, щоб продовжувати дискусію щодо створення коаліції.

Крім того, лідер СПУ відзначив, що підтримує пропозицію про те, щоб віддати БЮТ половину посад у державі. Зокрема, з огляду на той факт, що ця політична сила одержала найбільшу підтримку голосів виборців із всіх учасників майбутньої коаліції, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Мороз не проти віддати половину керівних посад БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути