четвер, 22 червня 2006 12:52

Мороз домовився з Ющенком про Луценка

Лідер СПУ Олександр Мороз сподівається, що його партія збереже вплив на МВС.

- Ми хотіли б, щоб Луценко залишився, але свій вибір зробила "Наша Україна", забравши собі це міністерство. Але в мене є домовленість з Президентом, що він (Луценко- "ГПУ") залишиться на цій посаді, - сказав лідер СПУ.

Він також відзначив, що соціалісти вже визначились, що представники їх партії очолять міністерства транспорту, міністерство охорони природних ресурсів та екології та міністерство освіти.

На запитання про можливе спікерство Порошенка, Мороз відповів, що конкретно про Петра Порошенка "не було ще не розмов, ні офіційного представлення". За словами Мороза, йому поки що відомо про кандидатуру Єханурова, яку називав Президента.

Лідер СПУ також сказав, що йому відомо, що в "Нашій Україні" є чимало прихильників Романа Безсмертного і що вони наполягали, щоб спікером став саме він.

Водночас Мороз запевнив, що соціалісти підтримають ту кандидатуру, яка буде запропонована парламенту, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Мороз домовився з Ющенком про Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути