середа, 21 листопада 2012 04:16

"Мораторій на продаж землі відкриває шлюзи для введедння земельного ринку" - комуніст

"Мораторій на продаж землі відкриває шлюзи для введедння земельного ринку" - комуніст
Спірідон Кілінкаров розповів, чому КПУ не голосувала за мораторій. Фото: obozrevatel.com

Ухвалений закон про продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення  відкриває шлях до ринку землі.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат від КПУ Спірідон Кілінкаров, коментуючи рішення Верховної Ради продовжити мораторій на продаж землі до 2016 року.

Він запевнив, що комуністи не голосували за продовження мораторію не  тому, що відмовилися від своїх переконань щодо заборони продажу землі.

"Абсолютно правильно ми сьогодні вчинили, бо зранку, коли розглядався цей закон, ми голосували проти ухвалення цього законопроекту в принципі. У чому різниця позиції комуністів і опозиції та влади? Різниця у тому, що те, що сьогодні було проголосовано з врахування відтермінування дати введення цього закону, ще від цього не убезпечує.  За фактом, сьогодні інструментарій до продажу землі готовий. Залишилася тільки одна проблема – змінити дату щодо продажу землі. І сьогодні влада і опозиція зокрема проголосувала за той інструментарій, який відкриває можливість для того, щоби цю землю продавати", - наголосив комуніст.

Він додав: "Якщо завтра Партія регіонів збере достатню кількість голосів, то їм потрібно буде тільки в цьому законі змінити дату – не до 2016, а до, наприклад, 2014 року".

"Ми не підтримували ухвалення самого закону, який відкриває шлюзи для того, щоби українська земля продавалася", - запевнив Кілінкаров.

Зараз ви читаєте новину «"Мораторій на продаж землі відкриває шлюзи для введедння земельного ринку" - комуніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути