понеділок, 02 липня 2012 10:13

"Молоді регіони" привітали Основний Закон країни з 16-річчям

28 червня 2012 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" провела захід, приурочений до Дня Конституції України.

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", на Майдані Незалежності за участю активістів організації відбувся фестиваль-конкурс, де кожен бажаючий зміг продемонструвати свої знання головного документу країни – Конституції, розгадуючи ребуси та кросворди, загадки. Радувало те, що багато молодих людей взяли участь у конкурсах, і вони продемонстрували чудові знання Основного Закону. Кожен учасник отримав символічний подарунок – Конституцію, адже свідомий громадянин має не лише знати Конституцію, але і мати її вдома як настільну книгу. Всього за час акції було роздано більше 200 примірників.

Народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук, користуючись нагодою, ще раз привітав українців зі святом. "Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність і стало найважливішим кроком у забезпеченні прав і свобод людини та громадянина, сприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені. Тому, з Днем Конституції вас, шановні українці!", – сказав А. Пінчук.

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" привітали Основний Закон країни з 16-річчям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути