Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2012 12:13

"Молоді регіони" відзначили Всесвітній день театру з акторами на ходулях
5

31 березня 2012 року відбулася довгоочікувана акція, приурочена до Всесвітнього дня театру. Організатором події стала Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони".

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", головною подією свята організатори хотіли зробити майстер-клас із розпису масок, і це їм, без сумніву, вдалося. Маски розлетілися в першу ж годину заходу.

Учасники, серед яких була велика кількість молоді, були натхненні та задоволені дійством, хоча деякі вагалися творити мистецтво і, сміючись, пояснювали це тим, що не вміють малювати.

Нудьгувати глядачам біля пам'ятника Григорію Сковороді на Контрактовій площі не давали і актори театру на ходулях.

Офіційною датою свята є 27 березня, але в той день погода вирішила "розіграти" виставу з організаторами, і тому акцію було перенесено. Але 27 березня "Молоді регіони" не опустили руки, і народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук привітав усіх, для кого ця подія є професійним святом, і зазначив, що театр є засобом взаєморозуміння і зміцнення відносин між людьми.

"Всесвітній день театру – це свято акторів, театральних режисерів-постановників, продюсерів, критиків, світлотехніків, звукових інженерів, монтувальників декорацій, білетерів і навіть гардеробників, адже в театральному цеху немає другорядних ролей і професій. І все ж, не тільки для них, але і для сотень глядачів було проведено наш захід. Ми щиро сподіваємося, що люди отримали масу позитиву та заряд енергії на наступний робочий тиждень", – відзначив А. Пінчук.

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" відзначили Всесвітній день театру з акторами на ходулях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути