середа, 17 жовтня 2012 16:15

"Молоді регіони": газова кабала України – прорахунок опозиційних сил

17 жовтня 2012 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" провела акцію "Газ, котрий зробив заручниками всю Україну!" біля наметового містечка опозиції.

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", на вулиці Хрещатик було встановлено газовий балон з написом "ГАЗ, made in GAZPROM", до якого прикуто хлопця та дівчину в зимових пуховиках, шапках, рукавицях – як символу того, що скоро настане зима, а факт залишається фактом – Україні немає чим платити за газ завдяки газовим угодам між НАК "Нафтогаз України" і ВАТ "Газпром", підписаними у січні 2009 році.

Щоб ще раз наголосити на просто шаленій ціні за газ, активісти метафорично продавали кульки за ціною, аналогічною ціні за газ – 450 гривень. Зрозуміло, що за таку піднебесну суму жодна кулька не була продана, але головний меседж акції було донесено. Не обійшлося і без представників опозиції, котрі ще раз продемонстрували свою нетолерантність.

Після акції всі повітряні кульки роздали дітям.

Голова ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Андрій Пінчук прокоментував цю ситуацію наступним чином: "Намагання переписати історію не є чимось незвичайним. Цим займалися ще з часів Римської імперії. Історичні події обростають вигадками, міфи перетворюються на "факти", а те, що відбулося насправді, піддається забуттю або змінюється до непізнаванності... Раніше, як правило, переписували минувшину, глибина якої вимірювалася десятиліттями й навіть століттями. У наш час робиться те саме, тільки сучасні піарщики переписують подекуди й зовсім недавню історію – буквально вчорашню чи навіть сьогоднішню. Показовий приклад – газові угоди. Але зима вже скоро, і люди не будуть обігріті вигаданими історіями, тому за свої прорахунки треба відповідати".

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони": газова кабала України – прорахунок опозиційних сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути